Familien Dahlgaards info side.

Services

Hvad kan vi egentlig tilbyde på denne side, ja egentligt kan vi tilbyde mangt og meget.

Men først lidt forklaring til logoet i venstre side. Af mange omveje, er vi kommet i besiddelse af et sommerhus, som vi gerne vil afhænde og til en familie som lige netop ønsker sig et sommerhus som dette.

Som det antydes i logoet, da er der link på logo til vores salgssiden med billeder.

Der kan også scannes med iPhone, Android etc. på logoet og direkte til siden. Salgssiden er kombineret med både "Flash" og "HTML" programeringssprog. Håber I kan se "Flash" delen også, ellers kan I ikke komme videre til alle siderne - hvis ikke, så giv os en melding om dine problemer ved indlæsning af siden - tak.

Herefter kan oplyses, at vi laver hjemmesider. Alt forefaldende arkitekt arbejde. Tømrer, snedker, diverse regnskab, eksamineret og autoriseret forsikrings og pensions agent (Jysk Pension) og meget mere - spørg blot om vi kan hjælpe - det koster ikke det fjerneste (at spørge :) - så at sige - prisen er "gratis"..

Såfremt I har noget lettere havearbejde, græsslåning og så videre, da kunne dette også være en assistance mulighed - vi hjælper gerne, også med at finde folk der kan udføre hvor vi må melde pas.

Vores Sommerhus udlejes også og gennem følgende firma - klik på logoet nedenfor:

Dahlgaard | info.only2you.dk

<